brand myelements grecia

logo isoplus

La  ISO PLUS conducem evoluțiile în domeniul suplimentelor nutritive, timp de peste 30 de ani, deținând o poziție de lider. Având omul în centrul filosofiei noastre, facem viziunea noastră o realitate: să oferim oamenilor soluții eficiente cu produse de înaltă calitate pentru a-și îmbunătăți sănătatea și a se bucura de o calitate a vieții mai bună în fiecare zi!

În România reprezintă compania de top Solgar din domeniul suplimentelor alimentare naturale, precum și marca myelements, căreia îi aparține colagenul lichid de băut BEAUTIN COLLAGEN. myelements este o marcă a ISOPLUS care, pe baza experienței sale îndelungate, și-a creat în septembrie 2011 propriul brand de suplimente alimentare naturale.

Despre BEAUTIN COLLAGEN

Despre Beautin Collagen, brandul de produs creat de către myelements, puteți afla totul din secțiunea Totul despre colagen și Formula. Aici veți găsi informații clare, studii și opinii ale unor specialiști despre acțiunea benefică a colagenului asupra organismului nostru. Așadar, acesta este cel mai bun loc pentru a afla totul despre BEAUTIN COLLAGEN!

 

Seria myelements include filosofia companiei ISOPLUS pentru un mod de viață sănătos, care se exprimă prin devotament zilnic pentru alimentația sănătoasă, cultura spirituală și exercițiul fizic.

Myelements se inspiră din natură și creează cu responsabilitate și siguranță suplimente alimentare de calitate din materii prime naturale, ce corespund nevoilor actuale. Invită consumatorii săi să savureze viața și, rămânând în contact și echilibru cu natura, să echilibreze consecințele negative ale modului actual de viață și să-și îmbunătățească sănătatea, starea de bine și frumusețea!

Viziunea noastră este să continuăm să contribuim la promovarea sănătății și bunăstării umane, prin promovarea continuă a soluțiilor inovatoare, fiabile și eficiente pe piața greacă, atât în ceea ce privește produsele și serviciile, cât și prin informarea continuă și sprijinul științific al a partenerilor noștri.

trai sanatos
viață activă

 

Misiune

La ISOPLUS misiunea noastră este de a contribui activ la efortul consumatorilor de a adopta un stil de viață mai sănătos și de a instrui partenerul nostru expert în sănătate în această filozofie, pentru a promova o calitate mai bună a vieții pentru toți.

Viziune

Viziunea noastră este de a fi un nucleu activ pentru promovarea sănătății și bunăstării umane, prin promovarea continuă a soluțiilor inovatoare și fiabile de înaltă calitate pe piața elenă și în alte țări, atât în ceea ce privește produsele, cât și serviciile, prin intermediul informațiilor continue de la consumatori și prin sprijinul științific al profesioniștilor din domeniul sănătății.