Formulă Colagen Lichid
Știință & Frumusețe

Colagenul lichid de băut BEAUTINTM COLLAGEN, constituie un complex integrat de frumusețe sub forma unui supliment alimentar, având drept component principal colagenul hidrolizat PEPTANTM, îmbogățit cu acid hialuronic, vitaminele A, B Complex, C și zinc, elemente necesare pentru hrănirea, revitalizarea și refacerea internă a pielii. În același timp, provine dintr-o sursă naturală pură care asigură calitatea sa.

Colagenul și acțiunea sa

Colagenul este o proteină fibroasă insolubilă ce reprezintă componenta principală a țesutului conjunctiv al organismului, ce se regăsește pe întreaga suprafață a pielii. S-a constatat despre colagen că:

Formula colagen lichid

 • Acoperă pielea cu un film, menținând umiditatea sa
 • Transportă polipeptidele și aminoacizii în spațiul extracelular al pielii
 • Face pielea elastică și netedă
 • Conferă pielii fermitate și o hidratează
 • Netezește ridurile fine
 • Întârzie îmbătrânirea pielii

Cu trecerea timpului fibrele de colagen își pierd elasticitatea, ceea ce duce la un aspect flasc al pielii și cu semne de îmbătrânire, cum ar fi linii fine și riduri.

Studiile clinice au demonstrat că prin consumul de colagen lichid de băut sub formă de supliment alimentar pe o perioadă de 12 săptămâni se obține o îmbunătățire a condiției și a structurii pielii.

Colagen Lichid & Acid Hialuronic

Colagenul și acidul hialuronic sunt două substanțe prezente în mod natural în organism, având un rol extrem de important pentru sănătatea pielii, a țesutului conjunctiv și a articulațiilor.

Cu trecerea timpului, capacitatea organismului de a produce colagen și acid hialuronic se reduce, cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Prin urmare, pentru a menține elasticitatea și fermitatea pielii este necesară consolidarea colagenului și a acidului hialuronic.

Componentele formulei BEAUTINTM COLLAGEN pot contribui la stimularea producției naturale de colagen de către corp, iar prin adaosul de acid hialuronic contribuie la atingerea unor rezultate optime.

Colagen sub formă de peptide

BEAUTINTM COLLAGEN conține colagen hidrolizat PEPTANTM sub formă de peptide, care sunt deja descompuse la dimensiunea adecvată în vederea absorbției de către organismul uman, pentru o utilizare mai bună și mai eficientă

Peptidele de colagen sunt distribuite în corpul uman, în special în dermă (substratul pielii) și acționează prin următorul mecanism dual:

 • asigură elementele structurale pentru formarea fibrelor de elastină
 • stimulează proliferarea fibroblastelor, sporind procesul natural de sinteză a colagenului și a acidului hialuronic de către organism

Formula este îmbogățită cu acid hialuronic, care acționează complementar ca factor de umplere (filler) al pielii, pentru rezultate și mai bune.

Rezultate vizibile după 12 săptămâni de utilizare conform studiilor clinice **

Durata de acțiune a produsului variază în funcție de condiția diferită a pielii, a stilului de viață și a dietei.

mod actiune colagen lichid

În plus, fenomenul de hidroliză în sine joacă un rol deosebit de important în calitatea aminoacizilor asigurați de produs. Metoda de hidroliză PEPTANTM garantează faptul că ingredientele rămân intacte, în fiecare lot, de la data producției până la data consumului final.

** Sursă: rezultatele studiilor clinice Peptan, Rousselot Healthy Choice, Hydrolyzed Collagen și Skin Health 2009


Colagen lichid din sursă naturală pură

Colagenul hidrolizat PEPTANTM conținut în BEAUTINTM COLLAGEN este un element bio-activ ce contribuie la promovarea frumuseții din interior, deoarece menține nivelele corecte de umiditate ale pielii, fermitatea și elasticitatea acesteia, acționând împotriva îmbătrânirii.

Colagenul PEPTANTM provine din pește și mai precis din peștele Tilapia, iar recoltarea are loc în condiții de pescuit și de producție controlate. Această sursă naturală pură este importantă deoarece colagenul este lipsit de agenți agravanți sau contaminanți pentru sănătate, cum ar fi metale grele, asigurând astfel calitatea sa.

Conform studiilor clinice, s-a constatat că această formă de colagen din pește este valorificată mai ușor de organismul uman, spre deosebire de colagenul prelevat de la alte specii, de exemplu din carnea de porc. De asemenea, în comparație cu alte specii*, are un conținut mai ridicat în aminoacizi specifici pe care organismul îi folosește pentru sinteza colagenului.

*A.A. Karim, et al. ‘Fish gelatin: properties, challenges and prospects as an alternative to mammalian gelatins’. Food Hydrocoloids.2009; 563-567 Zhou, P. et al. ‘Properties of Alaska Pollock Skin Gelatin: A comparison with Tilapia and Pork Skin Gelatins. Journal of Food Science. 2006; 71 (6)


Formulă integrată de frumusețe

Toate componentele cuprinse în formula integrată de frumusețe BEAUTINTM COLLAGEN acționează sinergic și contribuie la menținerea sănătății și a frumuseții pielii, a părului și a unghiilor.

BEAUTINTM COLLAGEN, în afară de colagen hidrolizat și acid hialuronic mai conține:

 • Vitamina C, care are proprietăți anitioxidante împotriva radicalilor liberi și contribuie la formarea naturală a colagenului pentru funcționarea fiziologică a pielii, a cartilajelor, a gingiilor și a vaselor sanguine.
 • Vitamina A, care contribuie la menținerea stării fiziologice a pielii.
 • Vitaminele B și zinc ce contribuie atât la menținerea stării fiziologice a pielii, a unghiilor și a părului cât și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, respectiv împotriva efectelor dăunătoare timpurii ale radicalilor liberi.

Aceste elemente, în combinație cu colagenul și acidul hialuronic se concentrează într-un excelent complex integrat de frumusețe, ce asigură elementele nutritive primare, gata de folosit, dar și micronutrienți ce contribuie la stimularea producției naturale de colagen în organism.

Beautin Collagen Lichid

BEAUTIN COLLAGEN LICHID
Gust de Căpșuni și Vanilie + Magneziu
500ml

CUMPĂRĂ ACUM
Beautin Collagen Lichid

BEAUTIN COLLAGEN LICHID
Gust de Mango și Pepene Galben + Magneziu
500ml

CUMPĂRĂ ACUM
Beautin Collagen tablete

BEAUTIN COLLAGEN TABLETE
cu Acid Hialuronic și Biotină
30 tablete

CUMPĂRĂ ACUM