brand myelements grecia

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

BEAUTINTM COLLAGEN conține colagen de tip I. Acest tip de colagen conține o biodisponibilitate mai ridicată în țesuturile pielii, a părului și a unghiilor, spre deosebire de colagenul de tipul II, care se găsește în principal în articulații și susține structura periferică a articulațiilor, a tendoanelor și a oaselor.
Prin urmare, BEAUTΙΝTM COLLAGEN care conține colagen de tip I constituie o formulă specializată pentru a promova frumusețea și sănătatea din interior, tonifiind în paralel părul și unghiile.

Datorită ingredientelor pe care le conține BEAUTINTM COLLAGEN, poate contribui la sănătatea țesutului conjunctiv, a cartilajelor și articulațiilor. De asemenea, contribuie la întărirea părului și a unghiilor și deține proprietăți antioxidante ce combat efectele radicalilor liberi.

BEAUTINTM COLLAGEN este un supliment alimentar, care se adresează bărbaților și femeilor în vârstă de peste 35 ani. Se recomandă femeilor la menopauză, pentru bărbați și femei cu probleme ale țesutului conjunctiv și ale articulațiilor, pentru toți cei care doresc să stimuleze frumusețea lor din interior prin administrare de colagen, pentru atleți și persoane care fac sport și pentru seniori cu vârste peste 50 de ani.

Produsul urmează filosofia ISOPLUS și bineînțeles al brandului myelements, care a fost creat de aceeași companie. ISOPLUS pledează pentru ideea unui mod de viață sănătos, care se exprimă prin devotament zilnic față de alimentația sănătoasă, cultură spirituală și exercițiu fizic, și alege să plaseze pe piața elenă produse de o calitate deosebită, naturale, care au la bază numai materii prime de cea mai bună calitate. De aceea, Beautin Collagen este un produs NATURAL!

Colagenul PEPTANTM conținut în BEAUTINTM COLLAGEN este din pește, care constituie o sursă naturală pură de colagen, deoarece este lipsit de factori contaminanți și agravanți pentru sănătate, iar obținerea sa se face în condiții controlate de recoltare și de producție.

Sunt pești Tilapia din pescuit controlat, din ape calde din Costa Rica.

Studiile au demonstrat că acest tip de colagen, provenit din pește, este valorificat mai ușor de organismul uman, spre deosebire de colagenul provenit din alte specii, de exemplu din carnea de porc. De asemenea, colagenul din pește Tilapia conținut de BEAUTINTM COLLAGEN, are cel mai mare conținut în aminoacizi specifici, care se corelează direct cu valoarea biologică a colagenului, în comparație cu colagenul provenit din alte specii.

Alergia la crustacee nu trebuie confundată cu alergia la pești.

Având în vedere importanța experienței de consum a produsului pe durata administrării sale, formula a fost proiectată în așa fel încât să nu lase gust de pește după consum.În paralel, produsul are o aromă plăcută de fructe și este disponibil în două arome deosebite de căpșuni-vanilie & mango-pepene galben, pentru a alege aroma pe care o preferați!

Există cercetări clinice și studii cu privire la acțiunea produsului și la forma colagenului din pește PeptanTM conținut în BEAUTINTM COLLAGEN, ce constituie elementul principal al formulei.

BEAUTINTM COLLAGEN este un produs de frumusețe specializat care, în afară de colagen și acid hialuronic ce reprezintă cele două componente de bază ce stimulează sănătatea și frumusețea pielii din interior, conține și alte ingrediente. Pentru a beneficia de toate componentele produsului în rapoarte corecte, astfel încât acestea să aibă o eficiență maximă, se recomandă administrarea unei doze (30ml) pe zi.

Pe baza cercetărilor clinice, durata de utilizare pentru a obține rezultate optime se stabilește la 12 săptămâni. Cu toate acestea, rezultatele diferă de la un organism la altul, deoarece un rol important îl are alimentația, stilul de viață, dar și mediul. Pentru menținerea rezultatelor este important ca produsul să se administreze regulat și continuu.

Deoarece în procesul de producție nu se utilizează conservanți artificiali, termenul de expirare al produsului este cel mai mare posibil și anume de 2 ani, astfel încât toate ingredientele să își mențină activitatea.Doza zilnică recomandată pentru obținerea rezultatelor maxime este de un capac de dozare (30 ml) în fiecare seară, iar ambalajul este de 500 ml. După ce produsul a fost desigilat, se păstrează la frigider timp de 1 lună.

Produsul se depozitează într-un loc rece și uscat și după ce a fost deschis se păstrează la frigider și se consumă pe parcurs de o lună.

Sticla de plastic care a fost utilizată (PET1) constituie cea mai sănătoasă formă de plastic. Ambalajul de plastic este sigur pentru depozitarea produsului și în asociație cu culoarea chihlimbar închis pe care o are, îi conferă rezistență față de lumină și căldură. În plus, este mai ușor la transport și prietenos față de mediu.

Sticla de BEAUTINTM COLLAGEN este 100% reciclabilă, dovedind practic angajamentul companiei față de protecția mediului.

O instrucțiune generală în cazul în care urmați un tratament medicamentos și vă gândiți să consumați suplimentele alimentare, este de a vă consulta cu medicul curant. Mai precis, pentru BEAUTINTM COLLAGEN, niciunul dintre ingredientele sale nu prezintă reacții adverse populației sănătoase, iar până în prezent nu s-a înregistrat nicio interacțiune pentru situații de sănătate sau pentru tratamentele medicamentoase.

Produsul este fabricat în Grecia, Uniunea Europeană. Colagenul PeptanTM provine din laboratoarele acreditate Rousselot din Franța.

Pentru suplimentele alimentare nu există procedura de certificare de la ΙΒΑ, ci de notificare. BEAUTINTM COLLAGEN, ca și toate produsele ISOPLUS, este notificat la ΙΒΑ, cu numărul care este înscris atât pe ambalaj cât și pe formularul care îl însoțește.
Nr. De notificare al produsului: SNPMAPS, nr. ΑΑ7558 & ΑΑ7559